Antena Căutare

Deputatul Antitero: fostul ofiter SPP, care i-a pazit pe Ion Iliescu si Traian Basescu, a ajuns in Parlament

A aparat ani de zile vietile presedintilor Romaniei. A stat in spatele lui Ion Iliescu si al lui Traian Basescu ca ofiter SPP, dar acum a ajuns in Parlament. Cu tehnicile invatate de la Secret Service, deputatul Stefan Burlacu se declara gata sa-i apere pe colegi de orice pericol.

Dupa ce le-a suflat in ceafa celor mai importanti politicieni, fostul ofiter SPP, Stefan Burlacu, a facut schimb de locuri. A devenit el politician si a vrut sa vada cum e in pielea lor.

E sociabil, cu oamenii e chiar OK. Isi face meseria. E un politician, e logic sa o faca, sa ii creasca procentele”, spune Stefan Burlacu despre presedintele Traian Basescu.

Si pentru Ion Iliescu are numai cuvinte de lauda. “ Unul dintre cei mai adevarati politicieni pe care i-a avut tara noastra a fost presedintele Iliescu. Pentru care, din anumite puncte de vedere am un respect deosebit”, spune el.

Dupa 18 ani de adrenalina si suspans, James Bond de Ilfov s-a gandit ca nu i-ar strica o viata mai tihnita. Asa ca s-a facut deputat.

Nici n-a inceput sesiunea parlamentara, ca deputatul se simte deja in misiune. “Trebuie sa fii pregatit pentru orice”, spune el. Si chiar este. Doar a invatat dupa manualele Secret Service...

EXCLUSIV! Karatistii care au renuntat la sala de antrenamente pentru sala de sedinte din Parlament... Traian Basescu: In Algeria, au murit cetatenii nostri nevinovati. Ce ne asumam din ce s-a intamplat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x