Antena Căutare

Deputatul Clement Negrut si-a dat demisia din functiile detinute in PDL

Deputatul democrat-liberal Clement Negrut, ales la sfarsitul saptamanii trecute prim-vicepresedinte al organizatiei judetene Alba, si-a dat joi demisia din functiile politice detinute in partid.

Clement Negrut a declarat, intr-o conferinta de presa, ca ramane simplu membru. El nu mai face parte din Biroul Permanent Judetean Alba.

Parlamentarul a precizat ca si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL Alba, nemultumit de modul in care au decurs alegerile la Consiliul de Coordonare Judetean desfasurat sambata, considerate de el nedemocratice.

In luna iunie, Clement Negrut a votat in favoarea motiunii de cenzura depuse de social-democrati. Deputatul a declarat atunci ca astfel s-a respectat pe el insusi si pe cei care l-au trimis in Parlament.

Negrut a spus, la vremea respectiva, ca spera sa ramana in PDL, fiindca vrea sa fie o voce in interiorul acestuia si nu in afara lui. Fost subprefect pana la alegerea sa ca parlamentar, Negrut este unul din cei mai vechi membri PDL Alba.

Sursa: Jurnalul National

Foto: alba24.ro

Basescu, despre USL: Putem analiza participarea lor la guvernare in functie de programul pe care il sustin... Basescu: Cangrena spagilor e veche si a fost tolerata de toate partidele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x