Antena Căutare

Deputatul Mihail Boldea plangea si era "incoerent" in Kenya

Mihail Boldea revine marti de urgenta in Romania, desi era plecat in Kenya, la safari. Pe parcursul calatoriei, acesta a fost marcat de acuzatiile aduse, precum si presiunea politica si mediatica ce a venit din Romania.

Boldea se declara in continuare victima jocurilor politice din tara si este increzator ca va reusi se se apere mai bine in fata procurorilor din Romania.

"Plangea, era incoerent. Spunea ca vrea sa revina cat mai repede in tara. Un argument a fost discursul de la aeroport al presedintelui Traian Basescu, in care acesta a spus ca Boldea este perfect localizat. Discursul a pus capac starii sale. A strabatut drumul din Malindi si Nairobi (nr - Capitala Kenyei) cu o masina, pe un drum de 10 ore. Nu-i venea sa creada ca e cel mai cautat om din Romania. Spunea ca e nevinovat. El mai spune ca o garsoniera pe care o detine valoreaza doar 3.000 de euro pe piata din Galati", a povestit jurnalistul Dorin Chiotea, trimis in Kenya, care a si vorbit cu deputatul.

Boldea isi planificase dinainte vacanta din tara si niciodata nu s-a pus problema de a nu se intoarce in tara. Totusi, deputatul se simte aparat intr-o oarecare masura de mass-media, pentru ca i-a fost acordat dreptul la cuvant.

Foto: stiri.rol.ro

Theodor Paleologu a ratat sedinta PDL dupa ce i-a cazut lantul de la bicicleta... UPDATE! Mihail Boldea a ajuns in Romania. Fostul deputat PDL a fost retinut pe aeroportul din Amsterdam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x