Antena Căutare

Deputatul PDL Dan Pasat, trimis in judecata de DNA

Deputatul PDL Dan Pasat a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Politicianul este acuzat ca intre anii 2009 si 2010 a fost incompatibil in exercitarea functiei de parlamentar, a santajat persoane si si-a folosit influenta de om politic, pentru a obtine avantaje.

Deputatul a fost trimis in judecata de DNA pentru trei infractiuni de santaj si pentru sapte operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia sa.

Pe 1 aprilie, procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri in valoare de 2 miliarde de lei ale deputatului de Giurgiu. Pasat mai este acuzat ca atunci cand a intampinat opozitie in derularea anumitor afaceri, recurgea la diverse forme de intimidare, pana la amenintari si acte de violenta.

Potrivit DNA, in perioada octombrie - noiembrie 2009, Dan Pasat, sprijinit de Constantin Marin, i-a amenintat verbal si fizic, pe doi reprezentanti ai firmei SC AGRO CLAS SRL Teleorman. Amenintarile vizau integritatea fizica a partilor vatamate sau a membrilor familiilor acestora.

Sursa: Antena3

Cozmin Gusa, consultant in "timpul liber” pentru Emil Boc... SPECIAL! Drumul Babelor, o afacere murdara pastorita de PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x