Antena Căutare

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu, internat la Spitalul Floreasca. Fostul ministru se afla in stare buna

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce aseara i s-a facut rau, cel mai probabil din cauza unei caderi de calciu. Starea fostului ministru al Sanatatii este in prezent buna, a declarat pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

Familia fostului ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a chemat ambulanta miercuri, in jurul orei 22.30. Un echipaj SMURD l-a gasit lesinat acasa si l-a transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.


Medicii l-au investigat si au decis sa-l interneze. Din fericire, starea deputatului liberal s-a ameliorat si urmeaza sa fie consultat din nou, astazi, de o echipa pluridisciplinara, iar daca nu vor fi probleme, deputatul ar putea fi externat, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca.

Eugen Nicolaescu face parte din Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor si a indeplinit functia de ministru al sanatatii publice in perioada 2007 - 2008, in guvernul condus de Calin Popescu-Tariceanu.



foto: Intact Images

Alesii care voteaza la doua cartele, in sfarsit sanctionati... Liviu Dragnea (PSD): Daca Ungureanu confirma discutiile informale cu Opozitia, degeaba e seful spionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x