Antena Căutare

Dezvaluire-SOC: Victor Ponta spune ca un judecator al CCR a votat contra sa pentru ca nu l-a aparat pe Nastase

Premierul Victor Ponta a declarat ca decizia ca presedintele Traian Basescu sa reprezinte Romania la reuniunea Consiliului European a fost luata de Curtea Constitutionala (CCR) cu un raport de voturi de 5 la 4, votul decisiv fiind acordat de un judecator suparat pe el pentru ca nu l-a "aparat" suficient pe Adrian Nastase.

"De multe ori am fost uimit de deciziile Curtii Constitutionale, inclusiv la primul conflict, cel cu reprezentarea la Bruxelles. Au fost cinci la patru judecatorii si al cincilea judecator era suparat pe mine, ca altfel era cinci la patru invers. Am aflat dupa aceea. Era suparat la nivel personal. Mi-a spus ca nu l-am aparat suficient pe domnul Nastase", a declarat Victor Ponta.

Ulterior insa, Ponta a afirmat ca asa a aflat, ca poate informatia sa este gresita si ca el nu a vorbit niciodata cu un judecator.

Crin Antonescu: Cand vorbea de "grasul si slabul", Traian Basescu era cel mai costisitor parazit de stat... Basescu ii face plangere penala lui Ponta: „Eu n-am cerut nicio vila”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x