Antena Căutare

Dezvaluiri despre caracatita politico-economica din ministerul Elenei Udrea: Episodul patinoare si sali de sport

Dupa ce ministrul dezvoltarii si turismului, Elena Udrea s-a plans de banii alocati in bugetul pe 2012 si de restantele pe care le mai are inca de plata, Mihai Gadea a dezgropat, in cadrul emisiunii "Siteza zilei" de la Antena3, afacerile cu patinoare si sali de sport "desecretizate" de Gazeta Sporturilor. Conform GSP, 50 de milioane de euro au fost investite in patinoare si bazine de inot si au mers catre firma lui Gabriel Silaghi, un consilier local al PD-L Turda.

Gabriel Silaghi este, conform GSP, patronul unei societati comerciale care in 2009-2010 a castigat aproape toate lucrarile finantate din bani publici de Ministerul Tineretului si Sportului si de Ministerul Dezvoltarii. Cel mai rasumator "tun" al lui Silaghi a fost patinoarul de 12 milioane de euro de la Brasov. O constructie similara in Ungaria, la Miskoloc, a costat numai patru milioane de euro.

Cea mai recenta este Complexul de bazine de inot din zona Otopeni, care este situat intre niste depozite industriale si un cimitir, ce urmeaza sa fie construit si costa in jur de 30 de milioane de euro.

Catalin Tolontan a declarat la acea vreme ca fie este vorba despre o firma exceptionala, cu totul iesita din comun, care in 6 luni a luat 50 de milioane de euro pentru lucrari publice, este vorba despre patinoare, bazine, drumuri etc, fie e un fel de "casuta postala" in termen de business.

Foto: adibontea.com

Comisie pentru datoria de 18 miliarde de euro a Germaniei catre Romania... Gyorgy Frunda: Prefectul de Hunedoara, propunerea UDMR pentru SGG...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x