Antena Căutare

Dezvaluiri in dosarul "Spaga in vama": Deputat PDL - "In fiecare judet e un tatic!"

O discutie, interceptata de SRI in cadrul anchetei din dosarul coruptiei din vamile de la granita cu Serbia, dintre deputatul PD-L de Arad Iustin Cionca si Aurel Matiut, in perioada respectiva seful Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara cu sprijinul pedelistilor de pe Mures, dezvaluie mecanismele prin care sunt promovati oamenii – recomandari si sustinere de la partid plus impartirea influentei intre presedintii de filiala.



Cionca a sintetizat, potrivit stenogramelor, modul de impartire a puterii in interiorul partidului: "In fiecare judet e un tatic acolo. Nu ne bagam noi dintr-un judet in alt judet".


"Asta e. Unii se mai spanzura", a comentat cinic deputatul PDL, care este coleg de organizatie cu ministrul de Interne Traian Igas.

Potrivit pressalert.ro, Aurel Matiut, pe 16 octombrie 2010, la ora 17:56, a sunat pe un telefon mobil, care apartine Camerei Deputatilor, si care este folosit de deputatul PDL Iustin Cionca.

Citeste stenograma convorbirii interceptate de SRI!

Discutia s-a axat pe modul in care il pot ajuta pe un prieten al vamesului sa i se gaseasca o functie, dar si despre interventiile pentru o cunostinta care vroia o functie in vamile din Caras Severin.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Emil Boc: Majorarile salariale, prevazute pentru 1 ianuarie 2012... Un presedinte aproape de zero: Basescu nu mai face audienta la TV!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x