Antena Căutare

Dezvaluirile lui Geoana, la un an de la prezidentiale: Ponta mi-a spus sa mint despre vizita la Vintu

La un an de la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana face bilantul si trece la dezvaluiri din campania electorala din 2009. Intr-o inregistrare video postata pe blogul sau, fostul candidat PSD spune ca a fost sfatuit sa minta cu privire la vizita pe care i-a facut-o lui Sorin Ovidiu Vintu in timpul campaniei. In plus, Geoana sustine in continuare varianta fraudei la alegerile din 2009.

Fostul candidat al PSD la alegerile prezidentiale a explicat motivele pentru care a fost in vizita la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, cu doar cateva ore inainte de marea confruntare electorala televizata.

"Aveam informatii ca echipa lui Traian Basescu era deja in posesia intrebarilor pe care moderatorul Realitate TV urma sa le puna si am dorit sa aflu de la sursa daca se poate asigura un teren de joc egal intre cei doi candidati. Nu cunosteam si nu cunosc nici astazi episodul domnului Popa si arestarea sa in Asia. Traian Basescu a mintit in campanie ca vizita mea a avut de-a face cu acest subiect", explica acesta.

Geoana sustine ca a fost sfatuit sa minta despre vizita nocturna facuta lui Vintu.

"Am aflat de aparitia fotografiilor a prezentei mele la Vintu cu cateva minute inainte de a intra in platou la Parlament. Domnul Ponta, care era purtatorul de cuvant al campaniei mele, mi-a spus: daca va intreaba de vizita la Vintu mintiti si spuneti ca ati fost acasa la nevasta", sustine Geoana.

Reactia lui Victor Ponta nu a intarziat sa apara. "O sa-i propun o intelegere domnului Geoana: daca dansul nu mai minte despre mine, sa nu mai spun nici eu adevarul despre el", a spus liderul actual al PSD.

In ce priveste alegerile, Mircea Geoana isi mentine acuzatiile de frauda.

"Am asistat la cea mai mare frauda organizata din istoria ultimilor 20 de ani. (...) Am pierdut catastrofal la Cluj, Arad, Alba, Timis, chiar si Sibiu.. este o intrebare fara raspuns, cum este posibil sa pierzi intr-un judet in care cel mai popular politician este propus de mine Prim Ministru", mai spune fostul candidat al PSD la prezidentiale.

Declaratiile lui Mircea Geoana se regasesc in intregime pe blogul sau personal.

Ponta: Daca Geoana nu mai minte despre mine, promit sa nu mai spun adevarul despre el... PSD ameninta cu o motiune de cenzura pe Legea salarizarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x