Antena Căutare

Dilema lui Ludovic Orban: Trebuie sa aleg intre fratele meu si valorile in care cred

Liberalul Ludovic Orban a declarat, marti, ca este indecis cu privire la votul din Parlament pentru numirea fratelui sau, Leonard Orban, in functia de ministru al Afacerilor Externe. Acesta a mentionat ca este nevoit sa aleaga intre "familie si convingerile sale politice".



"Sunt, practic, pus intr-o dilema aproape fara iesire. Practic trebuie sa aleg intre fratele meu, intre familie, intre dragostea fata de fratele meu si convingerile, ideile, valorile in care cred, care mi-ar spune sa votez impotriva lui. Marturisesc ca nu m-am hotarat. Mai am inca timp sa reflectez", a spus Ludovic Orban, intrebat daca va vota ca fratele sau sa ocupe aceasta demnitate in Guvernul Boc.

In acelasi timp, deputatul PNL a aratat ca absorbtia fondurilor europene este vitala pentru dezvoltarea economiei romanesti si pentru imbunatatirea vietii oamenilor. Totusi, acesta insa a subliniat ca, daca exista o infima speranta de a face ceva bun in aceasta directie, aceasta nu vine in niciun caz din partea PDL.

"Voi mai reflecta. Am o solutie de salvare. Mai studiez", a raspuns el la insistentele jurnalistilor privind modul in care va vota.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Ponta: Daca nu trece Ministerul Fondurilor Europene, inseamna ca Guvernul este demis... UPDATE! Regele Mihai va fi invitat in Parlament pe data de 25 octombrie. Propunerea a trecut cu 203 voturi "pentru&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x