Antena Căutare

DNA cere PE ridicarea imunitatii europarlamentarului Adrian Severin

DNA cere Parlamentului European (PE) ridicarea imunitatii europarlamentarului PSD Adrian Severin, motivand exista suspiciunii de savarsire a infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta.

Europarlamentarul a fost filmat de jurnalistii de la Sunday Times in timp ce negocia pentru promovarea unui amendament in PE.

Solicitarea DNA a fost facuta in baza art. 9 din capitolul III al Protocolului Uniunii privind privilegiile si imunitatile Uniunii Europene si articolelor 6 si 7 din Regulamentul de procedura al Parlamentului European, ridicarea imunitatii parlamentare fiind o conditie prealabila efectuarii investigatiei penale in cadrul procesual legal.

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu cu privire la posibile fapte de coruptie savarsite de Adrian Severin in urma unor materiale audio video date publicitatii de saptamanalul britanic The Sunday Times.

Boc promoveaza in Guvern juristi cu nota 4 la examenul de drept... Legea privind inlocuirea termenului "rom" cu "tigan", respinsa de Camera Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x