Antena Căutare

Doi deputati de Caras-Severin au demisionat din PDL si trec la PNL

Deputatii PDL de Caras-Severin Gheorghe Hogea si Valentin Rusu au anuntat, miercuri, in plen, ca au demisionat din grupul democrat-liberal si vor trece la PNL. Rusu si Hogea si-au anuntat deciziile fara a face alte comentarii, precizeaza Mediafax.

Valentin Rusu a fost ales deputat in circumscriptia electorala nr. 11, colegiul nr. 4 din judetul Caras-Severin, iar Gheorghe Hogea in circumscriptia electorala nr. 11, din acelasi judet, colegiul uninominal nr. 2.


La sfarsitul lunii martie, Sorin Frunzaverde, membru fondator al Partidului Democrat, a demisionat din PDL si s-a inscris in PNL, urmand sa candideze din partea USL pentru un nou mandat de presedinte al CJ Caras-Severin. In plus, la congresul PNL din 7 aprilie, Frunzaverde a fost numit vicepresedinte al formatiunii liberale.

Sorin Frunzaverde a fost urmat la PNL de o serie de primari din judetul Caras-Severin, dar si de catre senatorul de Caras-Severin Iosif Secasan.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la intalnirea grupurilor parlamentare ale USL din Camera Deputatilor, ca perioada de transferuri de la putere la opozitie trebuie sa inceteze, precizand ca acei alesi locali care au venit in USL au fost primiti in urma unei analize.

Cristina Ecaterina Corut este noul prefect al Municipiului Bucuresti... UPDATE! Revocarea Robertei Anastase nu a fost supusa votului. USL a parasit sala de plen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x