Căutare Live

Dolj: Scandal între mai multe persoane în faţa unei secţii de votare. Poliţistul aflat în zonă a aplanat conflictul

Un scandal între mai multe persoane a avut loc, duminică seară, în faţa unei secţii de votare din judeţul Dolj, conflictul fiind aplanat de poliţistul care asigură paza secţiei respective.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Dolj, duminică seară, în faţa unei secţii de votare din Cleanov, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, care se aflau în zona respectivă.

“Poliţistul aflat în serviciul de pază la secţia de votare a intervenit cu celeritate pentru aplanarea stării conflictuale, ordinea publică fiind astfel restabilită”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma acestui scandal, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Alegeri prezidenţiale 2019 - Rezultate preliminare: Iohannis are 62,95%, iar Dăncilă 37,05% după numărarea voturilor din...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri