Antena Căutare

Doru Opriscan: Daca asteptam cu remanierea pana in decembrie, ne alunga lumea cu pietre

Deputatul PDL de Mures Doru Opriscan s-a pronuntat pentru remanierea imediata a Guvernului, intrucat aceasta se impune acum, in caz contrar riscand sa fie "alungati cu pietre", in timp ce senatorul Petru Basa a afirmat ca termenul la care va avea loc aceasta remaniere trebuie discutat.


"Sunt pentru remanierea imediata. Daca asteptam pana in decembrie, si atunci ne apucam de remaniere cu noi ministri, cu noi strategii, ne alunga lumea cu pietre", a spus Opriscan.

Senatorul PDL de Mures Petru Basa a declarat, la randul sau, ca este evident ca este nevoie de o remaniere, dar ca termenul la care ar urma sa se produca aceasta trebuie analizat.

"Este necesara o remaniere, stim cu totii, unii ministri nu au performat pe segmentul lor. Acest subiect trebuie analizat. Daca remanierea se face in decembrie, se va discuta posibilitatea reducerii numarul de ministri", a spus Basa.

Basa a precizat ca el nu face parte din nicio tabara, dar ca, personal, sustine ideea reducerii numarului de ministri.

Tot articolul, in Jurnalul National

De cand ANI nu mai functioneaza, demnitarii si-au trecut averile la secret... Valeriu Stoica: Duminica se decide daca mergem pe remaniere imediata sau ii lasam Guvernului sase luni de gratie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x