Antena Căutare

Dosarul "Mita in vama": DNA si judecatorii il contrazic pe Basescu

Traian Basescu a sustinut azi, la Radio Romania Actualitati, intr-o incercare disperata de a albi PD-L in scandalul spagilor pentru partid la numirea sefilor de vami, ca un om de afaceri ar fi formulat acuzatia potrivit careia Vama Halmeu a fost condusa o perioada numai dupa ce portocaliii si-au primit tainul.

Jurnalul National a intrat in posesia incheierii de sedinta unde s-a judecat propunerea DNA de arestare preventiva a actorilor scandalului comercial-politic-sexual de la Halmeu. Documentul demonstreaza, negru pe alb, ca presedintele Romaniei minte.

VEZI "Incheierea de sedinta" a Tribunalului Satu Mare!

2011/02/10//191549-incheiere1-procuror.jpg

Atat procurorul DNA, in cererea de arestare preventiva, cat si completul de judecata scriu ca banii pentru nimirea provizorie si, ulterior, titularizarea inculpatei Nicoleta Dobrescu s-au platit ( si, evident, pretins) in numele si pentru un partid politic.

Articolul continuă după reclamă

2011/02/10//191550-incheiere2-judecator.jpg

Sursa: Jurnalul National

Dan Voiculescu: "Traiane, ai legatura!"... Antonescu: Seful ANAF are de dat niste explicatii cu privire la arestarile vamesilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x