Antena Căutare

Basescu i-ar fi inmanat lui Ponta o scrisoare in care ii cere demisia

Potrivit unor surse citate de Antena3,  Traian Basescu i-a inmanat premierului Victor Ponta o mapa rosie, in care s-ar fi aflat o posibila demisie. Este vorba despre aceeasi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o in fata participantilor la congresul PNL, PSD si PC din data de 7 aprilie.

Luni seara, dupa ce Ecaterina Andronescu a depus juramantul de investitura in functia de ministru al Educatiei, Traian Basescu i-a inmanat premierului Victor Ponta o mapa rosie, in care s-ar fi aflat o posibila demisie.

La finalul ceremoniei, presedintele Basescu i-a salutat pe presedintii Camerelor Parlamentului, Vasile Blaga si Roberta Anastase, apoi s-a oprit langa premierul Victor Ponta. Basescu a primit un dosar rosu de la sefa de protocol de la Cotroceni. Presedintele a fluturat dosarul de cateva ori, iar apoi i l-a inmanat premierului si au avut un schimb de replici de aproximativ 30 de secunde.

De asemenea,Traian Basescu a declarat, luni seara, ca va demisiona doar in cazul in care Constitutia va fi revizuita.

GAFA prezidentiala: Traian Basescu a confundat Croatia cu... Craiova!... Antonescu: "Saptamna asta cred ca putem depune si vota cererea de suspendare a lui Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x