Antena Căutare

Dragnea da din casa. Vezi ce proiect pregateste USL contra puterii!

USL pregateste un proiect prin care sa impiedice puterea sa mai intervina in organizarea mitingurilor de amploare din Bucuresti, a dezvaluit secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, intr-o emisiune la Antena 3.

"Va spun din casa acum - ne gandim serios cum putem depasi cea mai mare piedica din cele care ne-au creat mari probleme la mitingul precedent. Puterea, care n-are niciun scrupul, a blocat toate contractele pe care le facusera si sindicatele in judete cu transportatorii. I-au amenintat si au renuntat la contracte", a declarat Liviu Dragnea, vineri seara, invitat la emisiunea "Vorbe grele" de la Antena 3.

Dragnea a amintit de situatiile precedente in care companiilor de transport din tara le-a fost interzis sa aduca in Capitala romanii nemultumiti de pretutindeni, care doreau sa participe la mitinguri.

In opinia lui Dragnea, cea mai mare problema in a organiza un miting foarte mare la care sa poata sa vina mii de oameni este modul in care ei pot fi adusi la Bucuresti.

Sursa: Antena3

Invataturile lui Vanghelie: Daca ne supara cei de la presa, ii batem... Ancheta: Teodor Nitulescu, prefectul santajist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x