Antena Căutare

Dragnea: Nu suntem condusi de moguli. Este doar o reactie a slugilor speriate ale lui Basescu

"Nu suntem condusi de moguli", a declarat Liviu Dragnea, in replica la afirmatiile premierului Emil Boc, ale Elenei Udrea si ale lui Sever Voinescu. Cei trei au aparut vineri in fata presei declarand ca mass-media duce o campanie de denigrare si de suspendare a presedintelui, prin intermediul mogulilor.

"Este o reactie a unor slugi de-ale lui Basescu, care sunt destul de speriate", a spus Dragnea. Secretarul general al PSD a subliniat ca nu exista nici un fel de intelegere intre moguli si vreun partid.

De asemenea, Dragnea a precizat ca PSD nu a discutat de vreun calendar pentru suspendarea lui Traian Basescu si ca procedurile de suspendare ale presedintelui vor fi demarate in conditiile in care Traian Basescu va promulga legea pensiilor.

Emil Boc a declarat vineri ca mogulii de presa si-au dat mana ca sa il suspende pe presedintele Traian Basescu, lucru care ar putea sa afecteze Romania, iar aderarea la spatiul Schengen ar putea fi pusa sub semnul intrebarii.

Si deputatul Sever Voinescu a acuzat, tot vineri, aliante intre presa si politicieni, iar ministrul dezvoltarii, Elena Udrea afirma pe blogul sau ca jurnalistii de azi scriu numai ce le dicteaza stapanii.

Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea... Gafa: Boc a inclus Regatul Norvegiei printre statele membre UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x