Antena Căutare

Liviu Dragnea a petrecut prima noapte în spatele gratiilor. Cine vor fi primele persoane care îl vor vizita

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor și se află în continuare în carantină pentru încă 21 zile. După această perioadă, se va alege regimul de detenție pentru Liviu Dragnea, închis, deschis sau semideschis.

Liviu Dragnea a petrecut prima noapte în patul din Pnitenciarul Rahova, în spatele gratiilor. Cine îl va vizita pe liderul PSD astăzi, pentru a-i aduce haine și alimente

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor și se află în continuare în carantină pentru încă 21 zile. După această perioadă, se va alege regimul de detenție pentru Liviu Dragnea, închis, deschis sau semideschis.

Au apărut informații potrivit cărora familia lui Dragnea va veni astăzi la penitenciar pentru a-i aduce acestuia pachet, alimente, dar și haine, urmând să se stabilească și zilele de vizită. Nu vor lipsi băiatul acestuia, Irina, iubita lui și nora lui Dragnea.
Completul de 5 judecători al Curţii Supreme l-a condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la protecţia Copilului Teleorman. Instanţa a anulat de asemenea şi suspendarea primei sale pedepse de corupţie, cea de doi ani din dosarul Refrendumului şi a contopit sentinţele. După o perioadă îndelungată în care şi-a proclamat nevinovăţia şi s-a declarat victimă a preşedintelui, securiştilor, procurorilor, Comisiei Europene şi oricui altcuiva, Liviu Dragnea a tăcut mâlc ieri, potrivit digi24.ro.

Astăzi, avocata Flavia Teodosiu, a confirmat că astăzi va ajunge la penitenciarul Rahova. Mulți se întreabă de ce, atâta timp cât condamnarea este definitivă. Este important să nu uităm două aspecte importante, primul fiind faptul că aceasta are căile de atac extraordinare la îndemână, aici fiind vorba de contestație în anulare și de recursul în casație. Avocata lui Dragnea va veni și astăzi și zilele următoare să facă toate strategiile viitoare de atac împreună cu alți avocați puternici din România. Mai mult ca sigur, aceștia vor face tot posibilul și vor folosi toate căile pe care le au la îndemână pentru eliberarea lui Liviu Dragnea.

Pe data de 5 iunie, judecătorii de la Curtea Constituțională a României urmează să se pronunțe pentru acele completuri specializate care, dacă judecătorii de la CCR vor admite sesizarea lui Florin Iordache, acele pedepse din primă instanță vor fi anulate. Acest aspect se va aplica însă pe viitor.

Peste 50 de oameni l-au așteptat, luni seară, pe Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova pentru a vedea cu ochii lor cum se îndreaptă spre temniță. Unii dintre ei au venit chiar și cu șampanie pentru a sărbători. În aceeași atmosferă de petrecere s-au aflat milioane de români care au sărbătorit închiderea politicianului.

Presa internaţională despre condamnarea lui Dragnea: „Este o ruşine, având în vedere că România deţine preşedinţia Consi... Liviu Dragnea, prima noapte la pușcărie. Ce se va întâmpla în continuare cu fostul lider PSD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x