Antena Căutare

Dumitru Sechelariu, trimis in judecata de DNA

Fostul edil al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, sub acuzatia de cumparare de influenta.

In urma cu o luna, anchetatorii cerusera arestarea preventiva a lui Sechelariu. In acelasi dosar a fost trimis in judecata si directorul SC Transport Public SA Bacau, Iuliean Sutu.

In rechizitoriul DNA, se arata ca "la data de 17 februarie 2010, inculpatul Sechelariu Dumitru a oferit si remis, prin intermediar, inculpatului Sutu Iuliean, suma de 77.400 lei, in scopul cumpararii influentei a doi denuntatori, pentru ca acestia din urma sa intervina pe langa judecatori ai Curtii de Apel Bacau, membri ai completului de judecata investit cu solutionarea unui litigiu comercial in care era implicata SC Transport Public SA Bacau, in vederea obtinerii unei solutii favorabile firmei la care inculpatul Sechelariu Dumitru era actionar.

La acel moment, SC Transport Public SA Bacau se afla in negocieri cu un investitor detinator al unui lant de supermarket-uri in legatura cu tranzactionarea unui teren pentru care se platise un avans, insa Primaria municipiului Bacau a contestat in instanta dreptul de proprietate al societatii asupra terenului".

La inceputul lui martie, Sechelariu a fost audiat si retinut de procurorii anticoruptie, dar a ajuns la spital sub paza. DNA a cerut arestarea fostului primar al Bacaului, dar Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a respins solicitarea anchetatorilor. Ulterior a fost respins si recursul DNA, iar Sechelariu a fost cercetat in stare de libertate.

Emil Boc a avut conturi pe Facebook si Twitter. False!... Remus Cernea si-a depus degeaba candidatura pentru un loc de deputat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x