Antena Căutare

Eckstein Kovacs la RFI: Nu exclud iesirea UDMR din Guvern, daca este necesara

Peter Eckstein Kovacs si-ar dori ca UDMR sa fie "mai pragmatica" si "mai deschisa" fata de Opozitie, nu doar fata de PDL. Consilierul prezidential, candidat la presedintia Uniunii, a declarat la Radio France International (RFI) ca nu exclude iesirea UDMR din Guvern, "daca este necesara". In plus, Eckstein Kovacs a spus ca ideea unui prim-ministru independent ar putea fi o solutie. Contra-candidatul sau, Kelemen Hunor prefera insa un sef de Guvern politic, in locul unui tehnocrat, informeaza Hotnews.

Pe de alta parte, Eckstein Kovacs a afirmat ca varianta unui premier tehnocrat ar putea fi cea mai buna solutie.

"Contra-candidatul meu, cat si presedintele in functie, Marko Bela au spus ca ei prefera un prim-ministru politic. Eu nu sunt chiar atat de sigur ca aceasta este decizia corecta. Varianta unui prim-ministru tehnocrat trebuie sa fie analizata si are mii de ramificatii aceasta chestiune. Personal, nu exclud ca aceasta sa fie, in anumite conditii, solutia cea mai buna", a precizat Kovacs.

Sursa: Hotnews

Victor Ponta: "Funeriu are un razboi personal cu Marga si Andronescu"... Boc: Guvernul si-ar putea angaja raspunderea pe Codul Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x