Antena Căutare

Editorial: Dor de Vanghelie

"Dansul, domnul Cocos, barbatul sotiei doamnei...” Iti vin in minte vremurile lui care este. Deci mananci, existi - exclama Herodotul de pe gagal...Chiar asa, unde o fi Vanghelie? La contraatacurile miselesti tip lovitura de stat, Vanghelie era contranemilos: Eu am sa-l scot pe Becali din politica, pentru ca Becali m-a scos pe mine din sarite.

de Razvan Barbulescu
Pe mapamond e liniste. Doar presedintele Basescu si Ecuadorul au fost in pragul unei lovituri de stat. Presedintele, incoltit cu doua sepci si trei petlite, ce stateau sa explodeze in iarba Cotroceniului. De aici si sperietura: vin rusii!

Viata e seaca, n-are haz, presul nu mai e ca odinioara. Se hahaie rar, apasat de griji, de moguli, de viitorul fetei la Strasbourg.

Romania e din nou trista, gri, terna...Nici Becali nu mai e ce-a fost, Steaua isi schimba antrenorii ca blonda posetele, sindicatele s-au radicalizat, nici vorba, de dansul pinguinului...

Iti vin in minte vremurile lui care este. Deci mananci, existi - exclama Herodotul de pe gagal... Chiar asa, unde o fi Vanghelie? La contraatacurile miselesti tip lovitura de stat, Vanghelie era contranemilos: Eu am sa-l scot pe Becali din politica, pentru ca Becali m-a scos pe mine din sarite.

Ieri, Voinescu - Cotoi, rasatul de serviciu, mieuna prezidential la moguli. Lipiti de el, Boc si blonda. Se stie, Cotoi este viitorul contracandidat al lui Vanghelie la prezidentiale. Dar unde-o fi Vanghelie ? De ce nu rupe tacerea? Nu-i destul de suparat si nervos incat sa nu mai vorbeste nici administrativ?

Tot articolul, in Jurnalul National

Boc: Salariul minim va creste incepand de anul viitor... Ponta: Indiferent de ce face Basescu si ai lui, la sfarsitul lunii vom avea motiune de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x