Antena Căutare

Elena Udrea: "Antonescu si Ponta habar nu au cum este sa guvernezi"

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (PDL), a afirmat vineri ca liderii PNL si PSD "habar nu au cum este sa guvernezi", transmite Agerpres. Intr-un discurs tinut la Ploiesti, la Conferinta Judeteana a PDL Prahova, Udrea a spus ca liberalul Crin Antonescu "nu a lasat nimic in urma lui", in timp ce Victor Ponta (PSD) nu venea niciodata la sedintele de Guvern.


Ea a adaugat ca Ponta si Crin Antonescu "sunt fruntasi in ceea ce priveste absentele in Parlament si se bat pentru locul fruntas in clasamentul celor care nu trec pe la Parlament", precizand ca "'acestia sunt cei pe care ii vedeti in fiecare seara pe la anumite televiziuni. Cei care toaca non-stop si mint si contrazic orice adevar, oricat de vizibil ar fi el. Dar eu am o vorba: daca nu te toaca Realitatea si Antena, ori nu contezi, ori esti blat cu ei".

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a afirmat ca, in ultimele zece luni, a umblat mult prin tara, intr-o perioada in care efectele masurilor luate de Guvernul Boc au fost puternic resimtite de cetateni. Ea a adaugat ca "PD-L a ales calea pe care un partid responsabil putea sa o aleaga, unica dintre toate caile vehiculate de cei care habar nu au cum este sa guvernezi".

Udrea a mai afirmat ca "PDL a scos Romania din criza", iar masurile luate de Guvern au fost bune pentru tara, in ciuda faptului ca acestea au dus la o scadere a partidului in sondaje.

sursa:Hotnews

Boc: Guvernul si-ar putea angaja raspunderea pe Codul Muncii... Vanghelie aduce europarlamentarii in Ferentari, pentru a obtine fonduri UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x