Antena Căutare

Elena Udrea: “Daca spun la ce functie voi candida in PDL, se va opri orice jurnal de stiri”

Presedintele interimar al PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Targoviste, ca nu poate preciza pentru ce functie urmeaza sa candideze la alegerile interne din partid, intrucat, daca ar face acest lucru, "se va opri orice jurnal de stiri"

Potrivit Mediafax, jurnalistii i-au adresat Elenei Udrea cateva intrebari referioare la alegerile interne din PDL, respectiv functia pentru care se gandeste sa candideze. "Daca va spun, nu mai dati nimic altceva", a fost raspunsul acesteia.

"Odata, la Bucuresti, dupa ce am spus ceva foarte important despre Municipiul Bucuresti, am spus ceva legat de candidatura si nu s-a mai dat decat asta", a continuat Udrea.

Ministrul a facut aceste declaratii in timpul unei vizite efectuate la Targoviste. In cadrul acesteia, Udrea a semnat patru contracte de finantare prin Programul Operational Regional, trei fiind parte a Planului Strategic Integrat pentru Dezvoltare Urbana a Municipiului Targoviste, iar unul vizeaza reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Elena Udrea a fost aleasa presedinte interimar al PDL Bucuresti in luna iulie, dupa ce Liviu Negoita a anuntat ca nu va candida pentru ocuparea acestui post.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Liviu Dragnea: “Retinerea lui Vantu poate fi inceputul justitiei televizate”... Vosganian: "Basescu este epuizat si plin de frustrari"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x