Antena Căutare

Elena Udrea, de la politica si andrele la... sarmale

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, pare tot mai tentata sa renunte la cariera strict politica. In timp ce majoritatea colegilor de Guvern si partid se gandesc mai mult la alegerile comasate de anul viitor, acum, de Craciun, Udrea si-a gasit timp sa stea ore bune in bucatarie si sa pregateasca bucate traditionale, precum sarmale si salata boeuf.

Daca in campania din 2008, Elena Udrea a demonstrat ca stie sa manuiasca andrelele iar, de curand, a spus ca se gandeste la un copil, de Craciun, ministrul Dezvoltarii si Turismului si-a demonstrat abilitatile culinare. Si nu in fata membrilor familiei, ci pe Facebook, sa vada toata lumea ca stie sa faca sarmale si salata boeuf.

"Am facut sarmale si salata de boeuf, am aranjat masa si am impodobit bradul. Ba chiar i-am asteptat pe colindatori cu covrigi si mere. Recunosc ca a fost o zi mai deosebita pentru mine, dar una in care am fost in permanenta cu zambetul pe buze. Se vede, cred, si din poze ca a fost o zi extrem de reusita", a postat Udrea pe contul sau de Facebook.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: Facebook

Prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, noul secretar general al Guvernului... Mesajul lui Traian Basescu de Craciun: Sa pastram speranta unui viitor mai bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x