Antena Căutare

Elena Udrea își caută loc la cămin, după ce s-a înscris la un master al Facultății de Teologie Ortodoxă

Elena Udrea este în căutarea unui loc la cămin, după ce s-a înscris la un master al Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității ”Babeş-Bolyai“ din Cluj.

Elena Udrea este în căutarea unui loc la cămin, după ce s-a înscris la un master al Facultății de Teologie Ortodoxă a Universității ”Babeş-Bolyai“ din Cluj.

Aceasta vrea să se mute mai aproape de școala unde va studia. De aceea, ia în calcul posibilitatea să se mute într-un cămin studențesc.

„Probabil pe weekend voi sta la Cluj, o să văd dacă găsesc loc la cămin. O să fac o solicitare la secţia de Poliţie, în aşa fel încât să pot să fiu şi la curs să şi semnez aici când este cazul”, a spune Udrea, potrivit libertatea.ro.

Elena Udrea a fost admisă la masterul ”Consiliere pastorală şi asistenţă psihosicială” al Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca cu media finală 8,20.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Facultăţii de Teologie, aceasta a fost notată cu 9,10 pentru criteriul 1 de departajare, adică proiectul de admitere, în timp ce la criteriul 2, ce reprezintă media examenului de licenţă, a fost notată cu 6,85.

Astfel, deputatul Elena Udrea a intrat pe ultimul loc, al patrulea, de la buget și este convinsă că oamenii pot fi ajutați prin rugăciune. „Mă uit în biserici și văd că oamenii vin să se roage pentru ei. Nu am văzut niciodată o rugăciune colectivă, pentru cineva din comunitate. Poți să ai toți banii din lume, dacă Dumnezeu nu te ajută, poți să mori având toți banii din lume necesari pentru tratament. E foarte important să ajuți oamenii prin rugăciunea pentru cineva, nu pentru ține. Îți aduce și ție mai mult bine”, a mai explicat Udrea.

Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influență! Procurorii DNA au prezentat dovezile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x