Antena Căutare

Elena Udrea: Ma simt discriminata ca femeie in politica, dar nu ma vait

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Craiova, alaturi de primarul municipiului, Antonie Solomon, ca se simte discriminata ca femeie in politica. Udrea le-a atras atentia jurnalistilor ca ii filmeaza pantofii, dar pe ai primarului nu.

Udrea a spus ca nu se plange de statutul de femeie in politica si ca incearca sa faca fata fara sa planga.

"Ma simt discriminata ca femeie in politica, dar nu ma vait cu asta. Am luat-o ca atare si incerc sa fac fata contextului fara sa plang (...) O femeie intotdeauna este tratata intr-o gama minora in politica, poate si pentru faptul ca de multe ori daca nu ai argumente in fata unei femei este cel mai simplu si stereotipic sa mergi sa discuti viata personala, garderoba sau aspect", a spus Udrea.

Ea le-a dat jurnalistilor si un "exemplu prozaic": "Discriminare este pentru ca, spre exemplu, imi filmati pantofii mei si pe ai domnului Solomon nu".

Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale s-a aflat, vineri, la Craiova, unde a semnat, impreuna cu primarul Antonie Solomon, contractele de finantare din fonduri europene pentru trei proiecte ale municipalitatii.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Iliescu, atac dur la Geoana: Din cauza "gafelor" aceluiasi om am pierdut alegerile din 2004 si 2009... Ponta, despre comasarea alegerilor: Trebuie schimbata legea. Ei dau din gura dar nu stiu sa scrie o hartie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x