Antena Căutare

Elena Udrea: “ Necazuri in paradis: USL se destrama”

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si vicepresedintele PDL, Elena Udrea, anticipeaza destramarea in scurt timp a Uniunii Social Liberale. Intr-un articol pe blogul sau, ministrul comenteaza relatiile politice dintre cele trei formatiuni. Sub titlul ironic, “Necazuri in paradis: USL se destrama”, Udrea discuta situatia uniunii si a liderilor sai.

"De cateva saptamani, sub ochii nostri, se petrece un proces foarte clar de destramare a USL. Liderii celor trei partide componente au ajuns la capatul rabdarii unii cu ceilalti, se ameninta, santajeaza si acuza reciproc in sedintele la care participa", noteaza aceasta pe blog.

Antonescu a ramas singur, in opinia Elenei Udrea

"Antonescu a ramas singur - nu vad pe nimeni care sa-i dubleze mesajul politic sau sa-i fie alaturi. Dinu Patriciu, Calin Popescu-Tariceanu, Ludovic Orban, Teodor Melescanu, Varujan Vosganian sau chiar Andrei Chiliman au ajuns sa fie in tabara indezirabililor lui Crin Antonescu. Singur, singurel, accidentalul presedinte al PNL se zbate sa ne convinga ca el este adevaratul liberal - cel care i-a luat in brate pe Ponta (copilul politic al lui Nastase), pe Oprescu (copilul politic al lui Iliescu) si pe Geoana (copilul politic al lui Hreneciuc)", reia Udrea.

Ministrul nu crede deloc in proiectul celor trei partide si anticipeaza ca uniunea social-liberala va disparea in curand, asta dupa ce luni cei doi lideri au dat asigurari ca USL nu se va rupe.

"Alianta Socialista isi traieste acum ultimele zile, saptamani, luni. Nu vor ajunge sa candideze impreuna in 2012, ce sa mai vorbim sa castige alegerile. Cand doar ura si accesul la resurse te motiveaza, nu exista nicio varianta in care o constructie politica sa iasa bine. USL a fost de la inceput o struto-camila neviabila, sortita esecului", mai spune aceasta.

Foto: Intact Images

Calin Tariceanu: "In Romania ar fi bine daca ar exista o democratie parlamentara"... Scandal in Parlament: Gabriel Oprea a votat de la... toaleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x