Antena Căutare

Elena Udrea nu exclude candidatura la Primaria Capitalei

Potrivit Elenei Udrea, competitia este deschisa, precizand ca persoana cea mai bine pregatita pentru aceasta cursa electorala va fi identificata cu cateva luni inainte de alegeri.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, astazi, ca si-a depus candidatura pentru sefia organizatiei, ca s-ar bucura sa ii aiba colegi la conducere pe Teodor Baconschi, Monica Macovei si Cristian Preda si ca "nu exclude din start o candidatura" la Primaria Capitalei.

Intrebata daca intentioneaza sa candideze pentru functia de primar general al Capitalei, Elena Udrea a spus ca trebuie sa se mearga cu cel mai bun candidat si ca este prea devreme sa se gandeasca la acest lucru.

"Un presedinte de organizatie trebuie sa mearga cu cel mai bun candidat, este prea devreme sa ma gandesc personal la candidatura mea pentru ca oricine va vrea sa candideze trebuie sa-si masoare increderea bucurestenilor inainte de a intra in competitie", a spus Udrea.

Ea a apreciat ca aceasta competitie este deschisa si a precizatat ca persoana cea mai bine pregatita pentru aceasta cursa electorala va fi identificata cu cateva luni inainte de alegeri.

"Nu exclud din start o candidatura de a mea. Este obligatia liderului de organizatie sa asigure cel mai bun candidat pe care il poate asigura, dupa cum nu exclud varianta ca aceasta candidatura sa nu fie neaparat din partid. Un alt obiectiv pe care-l am este redeschiderea dialogului cu societatea civila", a precizat Elena Udrea. Ea aratat ca oricine ar indeplini criteriile promovate de partid ar putea fi candidatul PDL pentru Primaria Generala a Capitalei.

"Nicio varianta nu e exclusa, noi ne dorim sa venim cu cel mai bun candidat pentru Bucuresti", a mentionat ministrul Turismului.

Intrebata cum comenteaza faptul ca pentru functia de prim vicepresedinte al organizatiei PDL Bucuresti ar putea candida Costica Canacheu sau Cristian Preda, Elena Udrea a raspuns: "Eu am spus ca Cristi Preda, Monica Macovei, Teodor Baconschi, Sever Voinescu sunt un castig pentru partidul nostru. Ar putea oricand sa faca parte din echipa de conducere a partidului la nivel national si m-as bucura sa am in echipa mea oameni precum cei pe care i-am mentionat".

Ea a mai spus ca pentru functiile de conducere ale organizatiei PDL Bucuresti candidaturile pot fi depuse pana joi dupa amiaza. Alegerile la organizatia PDL Bucuresti vor avea loc duminica.

Sursa: Jurnalul National

Ratificarea scrisorii de intentie cu FMI, respinsa... Legea care interzice clonarea umana, adoptata in Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x