Antena Căutare

Elena Udrea: Nu exista niciun motiv pentru schimbarea Robertei Anastase. Opozitia cauta pretexte

Elena Udrea, vicepresedintele PDL nu este de acord cu presiunile Opozitiei in ceea ce priveste schimbarea Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Aceasta a spus sambata ca solicitarile PSD si PNL in acest sens sunt "pretexte".

"Nu cred ca se poate vorbi despre schimbarea Robertei Anastase. Nu exista niciun motiv pentru asta. Eventual, s-ar fi putut discuta, nu stiu, acum un an, nu acum, cand s-au pronuntat toate institutiile pe legalitatea atitudinii doamnei presedinte si, in plus, Legea pensiilor, pe care ei o invoca in argumentarea solicitarilor, a trecut, s-a intors in Parlament si a doua oara a trecut cu votul parlamentarilor. Deci, este un pretext, asa cum sunt si celelalte", a precizat Elena Udrea.

Potrivit vicepresedintelui PDL, "probabil ca acum [n.r. reprezentantii Opozitiei] nu stiu cum sa faca sa se intoarca in Parlament si cauta pretexte".

Foto: Intact Images

Ponta: Nivelul de incredere al opozitiei fata de Basescu este exact 0... Vasile Blaga: PDL spera sa obtina peste 30% la alegerile parlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x