Antena Căutare

Elena Udrea, sefa chiulangiilor la Camera Deputatilor

Deputatul PDL si fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea este campioana absentelor la Camera Deputatilor. Cu o rata de prezenta de 20,7%, Udrea nici nu se apropie insa de "recordul" liderului PNL Crin Antonescu, care nu are nicio prezenta la voturile finale din Senat, exprimate prin vot electronic in ultima sesiune a Parlamentului, si o prezenta la locul de munca de 6,3%.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) a analizat activitatea parlamentara in sesiunea septembrie - decembrie 2011 si a publicat, marti, un studiu statistic.

Plecand de la aceste date si referindu-se la prezenta sa in Camera Deputatilor, Elena Udrea sustine pe blogul sau ca a fost in Parlament si a votat de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, pe care i-a facut ''primii chiulangii ai tarii''.

Vicepresedintele PDL a omis insa rata sa de prezenta in Camera Deputatilor care, cu un procent de 20,7%, o plaseaza pe primul loc in topul absentelor din Camera.

Iar presedintele PSD Victor Ponta a scris si el pe blogul personal ca "veti constata ca Dna Udrea este pe primul loc la absente, iar eu pe locul 17. Din pacate, dna Udrea este un personaj de Caragiale (ca si Dna Anastase, cea cu voturile ca steagurile lui Pristanda) - curat tupeu si superficialitate!".

Vezi topul complet al prezentei in Camera Deputatilor!

Crin Antonescu, ironizat de TDL-isti cu ceasuri desteptatoare si perne... Elena Udrea, pe blog: "Romania se va confrunta cu un blestem daca va fi condusa de actuala Opozitie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x