Antena Căutare

Elena Udrea si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor, la Roman

Elena Udrea si-a anuntat duminica, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura penru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din 9 decembrie.

In cadrul conferintei, la care au participat si primarul orasului Roman, Laurentiu Dan Leoreanu, si primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, Elena Udrea a declarat ca a decis sa candideze la Roman pentru a-i reprezenta pe locuitori, oameni "calzi si primitori", pe care ii simte foarte aproape, dar si pentru a reda orasului "stralucirea de alta data".

"Imi este mult mai aproape spiritul Romanului decat agitatia Bucurestiului de astazi", a spus fostul ministru al Turismului.

Udrea a spus ca a participat, sambata seara, la slujba dedicata Sfintei Parascheva la Arhiepiscopie, mentionand ca a fost miruita de Arhiepiscopul Romanului, Ioachim Bacaoanul.

"Iau toate aceste lucruri ca pe un semn. Nu este intamplatoare alegerea pe care am facut-o, de a veni la Roman", a spus Udrea.

FOTO: Intact Images

Ponta, despre candidatura lui Becali pe listele USL: "Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?"... Rusia a fost dispusa sa rezolve problema tezaurului, insa Romania a refuzat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x