Antena Căutare

Motivul REAL pentru care Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute în Costa Rica! Miza este IMENSĂ pentru România! Cine a dat ORDINUL!

Cele două se află deja la o închisoare dezastruoasă din țara respectivă și nu mai înțeleg nimic

Cele două se află deja la o închisoare dezastruoasă din țara respectivă și nu mai înțeleg nimic. Potrivit unor surse din apropierea lor, ele au plătit sume enorme ca să beneficieze de protecție și totul era asigurat.

Și totuşi s-au trezit în pericol să fie extrădate. În realitate, ele vor rămâne în Costa Rica şi vor fi eliberate curând. Motivul pentru care s-au trezit ridicate de pe stradă este unul de notorietate: războiul gazelor din ultimele zile, viitorul României, între Est şi Vest. O spune şi Dan Andronic, într-un editorial şi o ştiu bine şi toţi cei care înţeleg jocurile de culise de la nivel înalt, scrie Capital.

"Gaze contra vot. Războiul gazelor din ultimele zile are o miză extrem de precisă. Viitorul României, între Est şi Vest. Dragnea şi Tăriceanu par să se confrunte într-o bătălie decisivă.

Unul din lucrurile extrem de clare în lumea capitalului este acela că o investiţie este făcută atunci când beneficiile sunt suficient de atractive pentru cei care pun banii. Acest lucru îl vedem zilele acestea în cazul legii care reglementează viitoarele exploatări de resurse din zona offshore, adică din Marea Neagră.

Interesul Guvernului ar fi să atragă investiţii, cifrate la câteva miliarde de euro, interesul investitorilor ar fi să câştige cât mai mult. O balanţă extrem de fină, mai ales când există abordări lipsite de profesionalism, bazate pe păreri şi nu pe negocieri. Dar interesul există de ambele părţi.

Logodnicul Elenei Udrea rupe tăcerea: ”Tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat...”... BREAKING NEWS. Elena Udrea se întoarce în România! Cine ar putea să o însoțească pe fosta „blondă a lui Băse”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x