Antena Căutare

Elena Udrea si Emil Boc au planificat campania electorala a partidului pe credite cu garantii de stat

Elena Udrea si Emil Boc au planificat campania electorala a partidului pe credite cu garantii de stat. Primarii portocalii recunosc ca primesc finantari in functie de numarul de voturi pe care il aduc la partid.

Licitatii de 4 miliarde de euro pentru PDL


Noutatea programului in care vor fi incluse ministerele Dezvoltarii, Transporturilor si Mediului este angajarea finantarii prin credit-furnizor, ceea ce inseamna ca actualul Guvern face licitatiile, castigatorii licitatiilor vor apela la credite bancare cu garantii de stat, dar plata va fi facuta de guvernele din 2013-2017. Primarii PDL au fost instruiti sa depuna memorii cu necesitatile financiare la ministerele Mediului, Dezvoltarii si Transporturilor pana in 15 noiembrie. La inceputul lunii octombrie a avut loc o intalnire la Brasov intre liderii PDL si primarii partidului, unde Elena Udrea si Emil Boc le-au promis acestora "in jur de 4 miliarde de euro" pentru deschiderea de santiere in localitatile cu edili portocalii.

50 DE MILIOANE PENTRU SEFUL PDL DE LA BRASOV

Intalnirea parlamentarilor portocalii si a primarilor, presedinti de organizatii judetene ale PDL, cu Elena Udrea la Ministerul Dezvoltarii s-a soldat pentru judetul Brasov cu aproximativ 50 de milioane de euro pentru primariile conduse exclusiv de primari ai partidului de guvernamant. La intalnirea cu ministrul Dezvoltarii au participat parlamentarii brasoveni ai PDL, impreuna cu primarul George Scripcaru, vicepresedinte national al partidului. Pentru judet, exclusiv municipiul Brasov, au fost obtinuti in jur de 20 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura, in principal de senatorul bra¬sovean Marian Rasaliu. "Am obtinut acesti bani inclusiv pentru proiecte care sunt finantate si de Uniunea Europeana. Am intervenit pentru orice proiect din zona Fagarasului si Rupea, chiar daca alta data localitatile erau cu primari PSD, exemplu, Mandra, Hoghiz, etc., ceea ce voi face si in continuare", sustine senatorul PDL Marian Rasaliu.

Articolul continuă după reclamă

Interesant este ca Elena Udrea a alocat pentru Predeal 4 milioane de euro, cu destinatia precisa - Consolidare Drum Poiana Susaiului-Clabucet, adica pana la Hotelul Clabucet, care i-a apartinut lui Theodor Stolojan, vandut ulterior de acesta. Brasovul a obtinut finantari electorale, in jur de 30 de milioane de euro, in principal pentru construirea aerodromului de la Ghimbav, executarea ultimului tronson al ocolitoarei mici a Brasovului, construirea pasajului Strazii Independentei, reabilitarea Pieteii Unirii, dar si pentru alte lucrari de reabilitari drumuri municipale, lucrari ce vor fi executate aproape in totalitate de printul portocaliu al asfaltului, Marcel Butuza.

citeste articolul complet pe Jurnalul.ro

Liviu Campanu: "PDL a incercat sa-mi cumpere votul la motiunea de cenzura"... Traian Basescu: Nu voi promulga legile votate "din greseala", privind reducerea TVA la alimente si neimpozitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x