Antena Căutare

Elena Udrea: "Traian Basescu ofera o sansa nesperata dreptei politice romanesti"

Elena Udrea a facut o noua analiza a situatiei politice din Romania. Insa, spre deosebire de lunile trecute, cand isi exprima punctele de vedere in conferinte de presa, fostul ministru al Turismului a decis sa se desfasoare pe blogul personal.

"Vara aceasta, intreg procesul de suspendare al Presedintelui si tenacitatea de care a dat dovada Traian Basescu ofera o sansa nesperata dreptei politice romanesti. De unde victoria stangii in toamna era o certitudine pentru multi, faptul ca Voiculescu, Ponta si Antonescu nu au reusit sa-l doboare pe seful statului si nenumaratele gafe si prostii comise le-au aratat romanilor cine este de fapt USL, ce doreste sa faca si cum, intr-o perioada foarte scurta, e capabil sa anuleze orice progres economic facut in timp", a scris Elena Udrea pe blog.

Aceasta a continuat printr-o serie de laude la adresa lui Traian Basescu, mentionand ca "atunci cand nimeni nu avea curaj sa spuna adevarul, el si-a asumat mai multe decat ar fi fost corect sa i se ceara unui sef de stat aflat al doilea mandat" si "a preluat asupra sa multe din minusurile de imagine generate de masurile de austeritate, tocmai pentru a mai oferi o sansa dreptei politice".

Nu au lipsit din criticile aduse liderilor USL. "Aparenta integritate morala actuala nu le garanteaza „prezentul” si nici „viitorul”. Puterea perverteste si ma tem ca, desi nu au ajuns acolo, s-au lasat deja influentati. Ca o comparatie, Ponta, Antonescu sau Sova erau, pana de curand, oameni cu viitor politic si putin atacabili sub aspectul integritatii, iar totul pentru ei s-a rupt in doar cateva luni", a mai scris Elena Udrea.

foto: Intact Images

Traian Basescu si-a repus in functii consilierii... Iulia Motoc, bolnava psihic? Eugen Mihaescu sustine ca judecatoarea CCR a primit tratament psihiatric in SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x