Antena Căutare

Elena Udrea vrea sa puna mana pe publicitatea din Capitala

Elena Udrea, prin intermediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, pe care-l conduce, intentioneaza incet, incet sa puna monopol pe tot ce misca in Capitala. Ultima gaselnita a fost elaborarea Regulamentului-cadru pentru amplasarea mijloacelor de publicitate in municipii si orase. Acesta va stabili conditiile-cadru in care se vor autoriza, executa si amplasa firmele si reclamele publicitare, precum si normele privind expunerea de afise pe teritoriul localitatilor, atat pe domeniul public, cat si pe cel privat. Acest domeniu era pana acum in subordinea administratiilor locale.


Reprezentantii firmelor de publicitate critica acest regulament.
"Nu inteleg ce treaba are Ministerul Dezvoltarii cu outdoor-ul care este o chestiune locala, tine strict de primarii. Mi se pare foarte suspect ca prima preocupare a doamnei ministru dupa ce a luat in subordinea sa si Inspectoratul de Stat in Constructii a fost sa verifice toate firmele de publicitate. Pana acum toti si-au batut joc de domeniul public, acum vor sa faca acelasi lucru si cu cel privat", ne-a declarat Cristian Popescu, reprezentantul mai multor firme din domeniu. Conform noului regulament, amplasarea sistemelor de publicitate pe domeniul public sau privat al municipiilor se va face in urma unor licitatii, iar executarea lucrarilor de amplasare, in baza unei autorizatii de constructie.

citeste articolul complet pe Jurnalul.ro

Operatiunea "Ciocu’ mic" in partidele mari... Rusii ameninta Romania dupa expulzarea unui diplomat de rang inalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x