Antena Căutare

Eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, în dezbaterea Instanței Supreme. La ce tertip a apelat fostul șef al PSD pentru a scăpa de pușcărie

Liviu Dragnea nu-și pierde speranța de a fi eliberat din închisoare înainte de termen, motiv pentru care a Înalta Curte de Casație și Justiție va dezbate cererea depusă de fostul șef al PSD pentru anularea condamnării de 3 ani și șase luni, ce a fost primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, în dezbaterea Instanței Supreme. La ce tertip a apelat fostul șef al PSD pentru a scăpa de pușcărie
Eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, în dezbaterea Instanței Supreme

De asemenea, judecătorii vor dezbate o altă cale extraordinară de atac la care a apelat Dragnea pentru a scăpa de condamnare, și anume recursul în casaţie, potrivit Agerpres.

Alţi doi inculpaţi din dosarul angajărilor fictive au depus contestaţii în anulare pentru a scăpa de pedepse. Este vorba de Floarea Alesu, fost director al DGASPC Teleorman şi Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct.

Cum arată Liviu Dragnea după aproape șase luni de închisoare

Pe 27 mai, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA.

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce a aflat verdictul dat de DNA

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

Ion Iliescu, interviu pentru TASS, la 30 de ani de la Revoluție! „Adevărul include şi incapacitatea societăţii româneşti... Viorica Dăncilă, în doliu. Cea mai apropiată persoană a fostului premier a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x