Antena Căutare

Emil Boc a furat motiunea lui Blaga

Membrii echipei de campanie a lui Vasile Blaga au constatat astazi, cu stupoare, ca Emil Boc a "furat" titlul si textul motiunii pe care Blaga urma sa o prezinte luni, odata cu lansarea candidaturii sale la sefia partidului. Valeriu Stoica, ideologul lui Boc, a anuntat, in cursul diminetii, intr-un interviu la RFI, ca premierul a candida la presedintia PDL, in 14 mai, cu motiunea "Romania Dreapta, Romania Puternica", spunand ca aceasta va castiga fara doar si poate alegerile interne din partid.



"Pe la noi au venit mai multi dintre oamenii care au semnat pe lista lui Boc si au zis ca vor sa il sustina de fapt pe Blaga, sa ne ajute, ca vor sa vada documentele, motiunea. Le-am dat documentele care erau in lucru si le-au dus in partea cealalta, la Boc",

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu, unul dintre membrii echipei lui Blaga, a declarat pentru Jurnalul National ca "acum intelege de ce Valeriu Stoica s-a grabit sa anunte astazi titlul motiunii". "Titlul ales de ei era una dintre variantele de lucru pe care le-am bagat noi in focus grupurile pe care le-am comandat saptamana trecuta", a spus Boureanu, adaugand, ironic: "Imi pare rau ca domnul Valeriu Stoica nu a asteptat sI rezultatele focus-grupurilor, sa vada ca acest titlu era o varianta nefericita".

Boureanu spune ca Vasile Blaga va prezenta luni, odata cu candidatura si echipa sa pentru alegerile din PDL, motiunea cu titlul "O Romanie Dreapta, O Romanie Europeana".

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

PSD: "Kovesi trebuie sa demisioneze"... Daniel Funeriu, noul globetrotter al Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x