Antena Căutare

Emil Boc: Am avut multe certuri cu Basescu, dar nu le-am facut publice

Relatia premier-presedinte nu este lipsita de dispute, chiar daca acestea nu se vad. Prim-ministrul Emil Boc a dezvaluit, luni seara, la o emisiune televizata, ca in aceasta perioada, de cand se afla la conducerea Guvernului, a avut multe discutii contradictorii cu presedintele Traian Basescu.

Premierul spune ca a ales ca aceste dispute sa nu fie facute niciodata publice, pentru ca Romania ar fi avut o situatie economica mult mai dificila daca oamenii ar fi vazut ca cei doi lideri se cearta si au fiecare orgolii.

"Am avut multe discutii contradictorii, nu le-am facut niciodata publice (...) Noi am incercat sa punem in paranteze punctele de vedere diferite pe care le avem si sa vorbim aceeasi limba. Daca oamenii ar fi vazut dincolo de necazurile pe care le avem ca ne certam, ca avem fiecare orgolii de un anumit fel sau altul, Romania ar fi fost demult intr-o situatie economica mult mai dificila", a declarat prim-ministrul Emil Boc.

Premierul a tinut sa precizeze ca, in mod democratic, o prevalenta legitima mai mare ii revine liderului ales, in speta presedintelui Traian Basescu, iar concluzia este ca intre el si seful statului exista "o colaborare institutionala pentru destinul si soarta Romaniei".

Totodata, Boc a evidentiat ca una dintre cheile pentru care Romania nu a intrat in colaps economic a fost si asumarea de catre presedintele Basescu, alaturi de Guvern, a masurilor de austeritate.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Traian Basescu, suparat foc pe ambasadorul Romaniei in Italia... Boc: Alegerile comasate, organizate in intervalul 20-25 noiembrie 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x