Antena Căutare

Emil Boc: Domnul Borbely ramane membru cu drepturi depline al Guvernului

Premierul Emil Boc a declarat joi ca ministrul Laszlo Borbely este membru cu drepturi depline al Guvernului, impotriva sa nefiind inceputa nicio ancheta oficiala, scrie HotNews. Declaratia seful Executivului vine in contextul in care ministrul Mediului este suspectat de trafic de influenta.

"Impotriva domnului ministru Laszlo Borbely nu este inceputa niciun fel de ancheta oficiala. In consecinta, domnul ministru Borbely este membru cu drepturi depline al Guvernului, neavand astazi, in acest momennt, niciun fel de informare, niciun fel de solicitare pentru inceperea unui demers judiciar impotriva domniei sale. In consecinta, domnul Borbely ramane membru cu drepturi depline al guvernului", a spus Emil Boc.

Numele ministrului Mediului, Laszlo Borbely, apare intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de procurorii DNA Oradea, liderul UDMR fiind suspectat ca ar fi favorizat un om de afaceri din Targu-Mures sa obtina mai multe contracte cu o institutie aflata in subordinea ministerului si sa primeasca mai repede platile pentru contractele aflate in derulare. In schimb, ministrul ar fi beneficiat de renovarea unui apartament pe banii firmei omului de afaceri. Intermedierea afacerii, estimata la 20.000 de euro, ar fi fost facuta de unul dintre consilierii personali ai ministrului, Szepessy Szabolcs, originar tot din Targu-Mures.

In dosarul in care ministrul Laszlo Borbely este suspectat de trafic de influenta s-a inceput deja urmarirea penala a omului de afaceri Ioan Ciocan si a unui consilier al ministrului Mediului, Szabolcs Szepessy.

Foto: Intact Images

Corneliu Vadim Tudor, acuzat de PE ca a furat 40.000 € de la un angajat al sau... UDMR face zid in jurul lui Borbely...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x