Căutare Live

Emil Boc, la dezbaterea legii ANI

Premierul este prezent la Camera Deputatilor, acolo unde parlamentarii din Comisia Juridica vor decide asupra aplicarii legii Agentiei Nationale pentru Integritate.Legea a fost declarata neconstitutionala in iulie, dupa ce Senatul a decis ca averile demnitarilor nu mai pot fi controlate. Astfel, ANI ramane doar cu prerogativele de a sesiza ANAF-ul sau Parchetul cu raport de analiza, in cazul gasirii unor neconcordante.

Noul act are nevoie de sustinere larga in Parlament pentru a fi adoptat intr-o forma care sa corespunda standardelor europene.

Sever Voinescu: Schimbarea componentei Guvernului ar aduce un plus de incredere in masurile anti-criza... Alesii si-au primit primul salariul miscorat...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri