Antena Căutare

Emil Boc: "Legea salarizarii unice va fi trimisa Parlamentului, pe 22 noiembrie"

Premierul Emil Boc a anuntat, luni, la postul public de televiziune, ca proiectul Legii salarizarii unice se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului, pentru stabilirea calendarului de angajare a raspunderii Guvernului. Premierul a dat totodata asigurari ca salariile vor creste anul viitor si ca bugetarii nu vor mai trebui sa se sperie de concedieri. Colegii de partid nu sunt, insa, de acord cu premierul.


Vicepresedintele PDL Gheorgeh Flutur anunta anterior, intr-o conferinta de presa, ca angajarea raspunderii pe aceasta Lege este "cea mai eficienta si rapida" procedura si ca este adoptarea proiectului este necesara pentru elaborarea bugetului de stat pe 2011.

Demersul Executivului ar putea atrage dupa sine o noua motiune de cenzura din partea Opozitiei. Legea salarizarii unitare, legea bugetului de stat si cea a pensiiilor se numara printre conditiile impuse de FMI guvernului Romaniei.

Emil Boc a mai declarat luni ca salariile bugetarilor vor creste in 2011. Premierul nu a dat insa o cifra.

"Pot sa confirm faptul ca va fi o recuperare importanta a pierderilor salariale din 2010, dupa cum la fel de bine pot sa confirm faptul ca va avea loc o crestere si a salariului minim pe economie, cel putin cu rata inflatiei", a declarat Emil Boc.

Cu toate asigurarile date seful Executivului, tot mai multe voci din cadrul puterii vorbesc de o noua scadere a salariilor anul viitor.

Elena Udrea il sprijina la sefia PDL pe Gheorghe Falca... Sediul central PRM, revendicat in instanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x