Antena Căutare

Emil Boc: Motiunea nu va trece. Vor fi defectiuni si in tabara Opozitiei

Presedintele PDL, Emil Boc a declarat, la Parlament, ca Opozitia nu are capacitatea sa adune cele 231 de voturi necesare adoptarii motiunii, adaugand ca "la nivelul Coalitiei exista soliditate si solidaritate". Conform unei numaratori a PDL, opozitiei ii lipsesc cel putin doua voturi pentru a demite Executivul.

"Nu are capacitatea opozitia de astazi sa adune cele 231 de voturi necesare, nu are pentru ca, dupa cum vedeti, nu are niciun proiect economic pentru Romania (...) La nivelul coalitiei, exista soliditate si solidaritate. Ea se va arata si in votul de astazi. Sunt convins ca si din tabara opozitiei vor fi defectiuni fie prin neprezentari in Parlament, fie prin votul impotriva motiunii. Putine surprize se mai pot intampla astazi", a declarat Emil Boc.

Premierul Ungureanu si liderii PDL au numarat parlamentarii puterii care, conform analizelor, nu vor sustine motiunea de cenzura si care sprijina Guvernul, concluzia fiind ca opozitiei ii mai lipsesc doua voturi pentru a demite Executivul.

Foto: Intactimages

Ponta despre Basescu si Ungureanu: Securistii intre ei au preocupari comune... Mihai Razvan Ungureanu: Revin in Parlament pentru a apara stabilitatea acestei tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x