Antena Căutare

Emil Boc - sportiv, cantaret, muncitor... prim-ministru

A facut demonstratii de cosit, de jucat fotbal si de cantat. A incercat sa devina popular pe scena, alaturi de cantarete si sa para un adevarat sportiv pe terenul de fotbal. Este vorba despre premierul Emil Boc, care s-a dat in spectacol, la propriu, de nenumarate ori pentru a castiga simpatia romanilor.

Emil Boc a tinut intotdeuna mortis sa le arate romanilor ca se pricepe la orice. A aratat ca ii plac muncile campului si pentru asta a facut mai multe demonstratii de cosit, in vizitele sale prin tara. In vara anului 2009, la Caras Severin si la Fetesti a luat coasa din mana unor tarani si a trecut la teaba pe marginea soselei. Premierul a spus ca stie sa coseasca de la 14 ani, cand l-a invatat tatal sau.

Emil Boc si-a etalat si calitatile artistice. Anul trecut, la Gura Humorului, a cioplit un trunchi de copac cu un topor, dand asigurari ca a lucrat si cu topoare mai mari. Radu Berceanu, ministru pe atunci , glumea spunand ca imaginile vor fi folosite ca ilustratii pentru subiectul taierii pensiilor si salariilor.

Si de la cioplit, la cantat a fost numai un pas. La o serbare campeneasca in judetul Arges, seful guvernului nu a ezitat sa urce pe scena, si sa cante impreuna de Maria Dragomiroiu.

Anul acesta, Emil Boc si-a aratat si talentul de sportiv. El a demonstrat ca se pricepe la ping-pong, cu ocazia unei vizite la Campina, unde a inaugurat un bazin de inot.

Premierul ne-a incantat si cu ocazia Pastelui de anul trecut. El a petrecut sarbatorile in localitatea natala, Rachitele. Tatal lui Emil Boc a hotarat sa schimbe un pic traditia romanilor care ciocnesc oua si a spart in gluma, un ou rosu in capul fiului sau.

Pe cat de popular incearca sa fie, pe atat este de criticat de romani. In timp ce inspecta lucrarile la centura ocolitoare a orasului Cluj-Napoca, acum aproape o luna, un sofer l-a apostrofat pentru situatia in care se afla tara.

Seful Guvernului sustine in continuare ca taierea salariilor si pensiilor a fost cea mai buna decizie luata de Executiv. Oamenii insa nu mai cred in discursurile premierului.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Casa Ioanei Basescu valoreaza 1,5 milioane de euro... Ion Iliescu: Traian Basescu are o mentalitate à la Ceausescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x