Antena Căutare

Eugen Nicolaescu, despre scandalul din sistemul sanitar: De ce sa schimbi un serviciu care merge bine? Basescu manipuleaza

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a criticat decizia luata de presedintele Basescu de a reforma sistemul sanitar, sustinand astfel opinia lui Raed Arafat.

Eu nu inteleg un lucru. Cand un serviciu merge bine, cand este singurul segment din sistemul sanitar romanesc care, in ultimul sase ani, s-a dezvoltat, s-a consolidat, a dovedit ca poate sa produca performanta, il modifici, il schimbi? De ce oare se intampla asta?", s-a intrebat retoric fostul ministru.

Il urmaream aseara la televizor pe Traian Basescu care spunea bazaconii, manipula", a adaugat Eugen Nicolaescu.

Raed Arafat a decis sa demisioneze din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, dupa ce a fost atacat dur de Traian Basescu in cadrul unei emisiuni la care era invitat.

Presedintele l-a avertizat pe Arafat ca ar trebui sa se gandeasca sa demisioneze din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, daca nu este de acord cu ministrul si nu reuseste sa isi comunice nemultumirile in cadrul institutiei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Victor Ponta: Raed Arafat va avea loc mereu intr-un viitor guvern USL... Madalin Voicu, despre demisia lui Raed Arafat: Probabil, Traian Basescu nu are nevoie de profesionisti, ci de executanti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x