Antena Căutare

Eurodeputatul Victor Bostinaru o critica pe Elena Udrea: A refuzat sa participe la o sedinta din PE

Ministrul Elena Udrea a refuzat sa participe la o reuniune a Comisiei REGI din PE, gest considerat ofensator de eurodeputatul PSD Victor Bostinaru. Acesta sustine ca neparticiparea ministrului a fost "o ofensa adusa Parlamentului European" si "un refuz al dialogului care ar fi putut sa o puna intr-o situatie incomoda".

Potrivit unui comunicat al europarlamentarului PSD, "ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a fost invitata sa participe, marti, la o intalnire in Comisia pentru Dezvoltare Regionala a Parlamentului European (REGI), unde a fost chemata sa prezinte raportul cu privire la "performantele" ministerului pe care il conduce".

"Cu toate acestea, Elena Udrea, intr-un gest fara precedent, a refuzat dialogul cu eurodeputatii din Comisia REGI, desi conform agendei ministrului, publicata pe site-ul oficial, Elena Udrea se afla marti la Bruxelles pentru o intalnire cu comisarul Johannes Hahn si comisarul Antonio Tajani. Mai mult decat atat, ministrul Elena Udrea a aterizat in aceasta dimineata la Bruxelles", se mai arata in comunicatul lui Victor Bostinaru.

Atunci cand ministrul Elena Udrea absenteaza nemotivat de la o dezbatere foarte importanta si unde exista o confirmare din partea ei, colegii din Comisia REGI au interpretat absenta ministrului ca o ofensa adusa Parlamentului European, ca un refuz al dialogului care ar fi putut sa o puna intr-o situatie incomoda atunci cand ar fi fost intrebata asupra situatiei alarmante privind absorbtia fondurilor europene", mai considera eurodeputatul.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ancheta finalizata: Ridzi este judecata pentru abuz, fals si acces fara drept la sisteme informatice... Valeriu Tabara: "Vasile Blaga s-ar putea retrage din cursa pentru sefia PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x