Antena Căutare

Europarlamentarul Corina Cretu s-a casatorit

Europarlamentarul Corina Cretu s-a casatorit astazi cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. De la un astfel de eveniment nu puteau lipsa si invitatii de marca. Ion Iliescu, Crin Antonescu si sotia sa, Dacian Sarbu si Daniel Constantin au venit la cununia religioasa care a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti.

Dupa o relatie de doi ani, Corina Cretusi omul de afaceri Ovidiu Rogoz au decis sa isi uneasca destinele. Cei doi miri au spus ,,DA” in fata primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, putin dupa ora 13.00. De acolo, mirii au mers la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala, unde mireasa a ajuns la bordului unui Rolls Royce din 1978.

Printre domnisoarele de onoare ale mirilor s-au aflat si Patricia si Irina, fiicele premierului Victor Ponta si ministrului Agriculturii Daniel Constantin, iar unul dintre nasii celor doi miri este chiar preotul Bisericii Sfanful Spiridon,.

De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi colegii de partid ai Corinei Cretu. Printre acestia s-au aflat Ion Iliescu, sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, Crin Antonescu si sotia sa, Adina Valean sau ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

„Fericire si casnicie cat mai trainica. Ce e cel mai important? Dragoste, incredere si respect reciproc”, le-a urat Ion Iliescu mirilor.

“Sper ca cei doi sa aiba o viata lunga frumoasa si sa considere toata viata lor ca acesta a fost momentul cel mai frumos”, a declarat Crin Antonescu.

Petrecerea va avea loc la un hotel de patru stele din Capitala, detinut de colegul de partid al Corinei Cretu, Robert Negoita.

Seful Politiei Romane: In prima zi a campaniei electorale au fost inregistrate noua sesizari... Presedintele PDL Vrancea, deputatul Alin Trasculescu, retinut de DNA pentru mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x