Antena Căutare

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, vrea sa fie primarul Bucurestiului

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda vrea sa fie primarul Bucurestiului. Acesta a anunţat ca se va inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale. Preda considera ca o alianta cu PSD ar fi toxica, iar despre Victor Ponta spune ca este un "sinucigas politic". Vede insa cu ochi buni refacerea Aliantei DA, dar fara Crin Antonescu.




Principala cauza a prabusirii PDL in sondaje o reprezinta lipsa unui dialog cu societatea, a declarat Cristian Preda pentru site-ul ziare.com.
Acesta precizeaza ca, in ultimii 2 ani, democrat-liberalii s-au purtat ca si cum am fi infailibili.

O alianţa cu PSD este considerata toxica de catre europarlamentar. Acesta il acuza pe Victor Ponta ca face lobby in faţa socialistilor europeni pentru blocarea intrarii României in Spatiul Schengen. Preda spune ca, in acest mod, Victor Ponta se sinucide politic.

O colaborare cu liberalii este insa pe placul europarlamentarului PDL. Cristian Preda este de parere ca refacerea Aliantei DA este posibila doar fara Crin Antonescu. Preda spune ca a colaborat mult mai bine cu fostul lider al liberalilor, insa PNL l-a aruncat pe Tariceanu ca pe un aparat de ras la pubela.

Adriean Videanu: "Nu exista nimeni in PD-L care sa-l inlocuiasca pe Traian Basescu!"... Cristian Diaconescu, candidatul UNPR la presedintia Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x