Căutare Live

Excluderea lui Catarama, pe mana unui "pensionar” din PNL

Un pensionar liberal i-ar putea indeplini visul lui Crin Antonescu: excluderea lui Viorel Catarama din partid.

Biroul Politic al PNL Sector 2 va lua saptamana viitoare in discutie o cerere de excludere din PNL a magnatului, cerere formulata de "un pensionar din partid", a declarat seful PNL Sector 2, Dragos Dinca. Liderul filialei nu-si aduce aminte numele pensionarului care a cerut excluderea lui Catarama, dar a explicat ca motivul invocat este "incalcarea Codului Etic al Partidului prin atitudini ostile impotriva deciziilor PNL".

Cererea a fost inaintata conducerii PNL Sector 2 inca de la inceputul anului, dar pentru ca Viorel Catarama si-a anuntat candidatura la sefia partidului, presedintele filialei a decis sa amane supunerea la vot a cererii pentru a nu fi interpretata ca o obstructionare a acestuia.

"Cererea include o insiruire de articole din Codul Etic sI se refera la declaratiile pe care domnul Catarama le-a facut in emisiuni televizate. Practic noi ar trebui sa luam inregistrarile ca sa decidem daca il excludem sau nu", a mai spus Dinca, precizand ca da putine sanse adoptarii acestei cereri.

"Catarama are o legatura cu istoria PNL sI nu cred ca este in regula sa-l excludem", a mai spus Dinca. Catarama pare insa abonat la cereri de excludere, pentru ca exact acelasI subiect s-a supus la vot sI anul trecut in luna august, cand Biroul filialei s-a autosesizat in urma unor declaratii facute de Catarama tot in emisiuni televizate. Atunci, excluderea a fost respinsa.

De data aceasta situatia este insa mai complicata intrucat insusI presedintele partidului, Crin Antonescu, a declarat ca Viorel Catarama ar trebui exclus pentru ca in plina campanie electorala a indemnat electoratul sa nu voteze candidatul PNL la Presedintie, ci pe Traian Basescu sau Mircea Geoana.

Sursa: www.jurnalul.ro

Sustinatorii PDL au protestat in Piata Revolutiei... Boc: Geoana a sfidat Constitutia si a incalcat regulamentele!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri