Antena Căutare

EXCLUSIV! Karatistii care au renuntat la sala de antrenamente pentru sala de sedinte din Parlament

Au dat patru dani pe patru ani in Parlament. Au lasat antrenamentele, dar tehnica luptei ii ajuta in politica. Asta spun karatistii care au renuntat la sala de antrenamente pentru un fotoliu de deputat sau senator.

Avem cativa parlamentari care nu mai au nevoie de garzi de corp pentru ca stapanesc perfect tehnicile de karate. Si-au agatat in cui centurile negre si au devenit deputati sau senatori.

Constantin Adascalitei este karatist de performanta, are centura neagra 4 dan si este actual deputat de Iasi. Aleoul se pregateste pentru marile lupte politice prin metode care pot parea extreme: „Alergarea in zapada descult e un element de anduranta si de calire. E tot o lupta permanenta cu tine si cu marile provocari ale vietii”.

Si lupta politica e tot o provocare, asa ca antrenamentele din karate sunt binevenite: “Invata sa lupti ca sa nu fie nevoie de lupta. De multe ori, in politica, unii care pierd controlul ajung in postura de bufoni care jignesc. E o lupta, dar in care trebuie sa ai permanent intrumente constructive si nu distructive”.

Urmatorul karatist are cu doi dani mai multi decat Adascalitei. Pe langa centrura, senatorul de Arges Serban Valeca are si al saselea simt. Nu ne ramane decat sa-l credem pe cuvant: “Am salvat o colega. A fost o rasturnare cu masina si eu am prins-o cu piciorul si a ramas in masina pentru”.

Proaspatul senator spune ca itelepciune castigata cu ajutorul artelor martiale o va folosi in slujba tarii: “Deja este al doilea mod de viata al meu. Sa fii echilibrat, coret, cinstit, sa iti infrangi pornirile se confunda cu felul de a fi”.

Centura neagra cu doi dani are si deputatul Gheorghe Roman. E drept ca problemele de sanatate in tin departe de sala de antremanete: “Cand am intrat la facultate impreuna cu mai multi colegi am preferat sa practicam artele martial. Am ales un sport in care am atins nivelul de centura neagra cu doi dani. Durerile de la genunchi si apoi operatia m-au facut sa renunt la antrenamentele specifice acestui sport”.

In fotoliile din parlament mai sunt si alti sportivi. Avem un rugbist, dar si mai multi fosti fotbalisti.

Traian Basescu a respins propunerile de procuror general si de procuror-sef al DNA... Deputatul Antitero: fostul ofiter SPP, care i-a pazit pe Ion Iliescu si Traian Basescu, a ajuns in Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x